woensdag 17 februari 2021

Autofans: Het was te denken: ook Peugeot Rifter aan de stroom (2021)

AUTOFANS
Het was te denken: ook Peugeot Rifter aan de stroom (2021)
Taal Nederlands Nadat Opel vorige week een elektrische versie van zijn Combo Life aankondigde, is het nu de beurt aan de Peugeot Rifter. Wedden dat de Citro├źn Berlingo ook volgt?
Lees verder

Novitec krikt Ferrari 812 GTS op tot 840 pk
Taal Nederlands De Duitse tuner Novitec zit niet stil. Het heeft een tuningkit klaar voor de Ferrari 812 GTS, de dakloze variant van de 812 Superfast. Naast visuele wijzigingen hebben de Duitsers ook een update voor de atmosferische V12.
Lees verder

Audi E-Tron: productie ligt stil door tekort aan microchips
Taal Nederlands In de Audi-fabriek in Brussel rollen er deze week geen elektrische E-Trons van de band. De oorzaak is een tekort aan microchips, dat de hele auto-industrie plaagt.
Lees verder

Skoda Enyaq Sportline iV steekt Tsjechische EV in sportief jasje
Taal Nederlands Skoda heeft zijn elektrische Enyaq nog maar goed en wel voorgesteld, of daar volgt de Sportline-versie al. Die moet een visuele brug bouwen naar de RS-versie van de elektrische Tsjech, en is verkrijgbaar op de 60, 80 en 80x.
Lees verder

Officieel: Porsche 911 GT3 (2021)
Taal Nederlands Porsche heeft een nieuwe 911-versie in trainingspak voorgesteld. De 911 GT3 is de meest dynamische Porsche van het moment, tot natuurlijk de 911 GT3 RS zijn opwachting zal maken.
Lees verder