maandag 22 februari 2021

Autofans: Maserati deelt plaagstootje uit met SUV Grecale

AUTOFANS
Maserati deelt plaagstootje uit met SUV Grecale
Taal Nederlands Maserati maakt er geen geheim van dat het werkt aan een SUV die een plaats moet krijgen onder de Levante. De Italianen sturen nu al enkele teaserplaatjes de wereld in van de Grecale.
Lees verder

Rijtest: Audi A3 Sportback 40 TFSI e plug-in hybrid (2021)
Taal Nederlands Een nieuwe A3 Sportback levert tegenwoordig ook een plug-inhybride versie op, twee zelfs. Wij gingen op pad met de lichtste van beide versies.
Lees verder

Tom Boonen wordt Donkervoort-dealer
Taal Nederlands Donkervoort heeft eindelijk een Belgische verdeler. Ten oosten van Antwerpen verrijst een importeur met niemand minder dan ex-coureur Tom Boonen aan de leiding van het bedrijf.
Lees verder

Jeep Cherokee-benaming stuit op steeds meer weerstand
Taal Nederlands In 1974 werd de Cherokee-benaming geïntroduceerd als afgeleide van de Wagoneer-reeks. Sindsdien is het model uitgegroeid tot een volwaardige compacte SUV, compact in Amerika dan toch. Maar de benaming stuit nu op weerstand.
Lees verder

Rijtest: Mercedes-AMG GLA 45 S (2021)
Taal Nederlands Met de B-Klasse, GLA, GLB en CLA heeft Mercedes een hele hoop modellen afgeleid van de A-Klasse. Zowat al die modellen krijgen ook een AMG-variant. Dit is bijvoorbeeld de Mercedes-AMG GLA 45 S. Met 421 pk, maar zonder Drift-modus.
Lees verder