maandag 1 februari 2021

Autofans: Over verleden, heden en toekomst van BMW, met Ewoud Van der Heyden – RoadTrip Salonspecial

AUTOFANS
Over verleden, heden en toekomst van BMW, met Ewoud Van der Heyden – RoadTrip Salonspecial
Taal Nederlands In onze alweer vierde salonspecial praten we met Ewoud Van der Heyden, marketingdirecteur bij BMW Belux, over het beroemde merk uit München. We blikken terug op een bewogen 2020, gaan zo'n 20 jaar terug in de tijd, en kijken naar de nabije toekomst. Die hoeft volgens BMW trouwens zeker niet volledig elektrisch te zijn...
Lees verder

Vanaf vandaag GAS-boetes voor snelheidsovertredingen
Taal Nederlands Vanaf vandaag verandert er weer één en ander in de regelgeving, ook voor het verkeer. Zo kunnen lokale besturen sinds vandaag beslissen om kleine snelheidsovertreding te beboeten met een GAS-boete.
Lees verder

Lexus plaagt met nieuwe concept car
Taal Nederlands Lexus doet komend voorjaar haar nieuwe toekomstplannen uit de doeken en die worden vergezeld van een nieuwe concept car.
Lees verder

Hoe fris is onze Autofans-Seat nog? | Project Seat
Videotips Taal Nederlands Lang geleden dat je nog eens iets van Project Seat hebt gehoord? Klopt, want we zijn met onze pre-lockdown-projectcar op enkele moeilijkheden gestoten. De inschrijving bijvoorbeeld, want de autokeuring was onverbiddelijk en gaf onze Seat een rode kaart. Wim trok dus naar Seat-garage ACM in Mechelen en vroeg Stijn, die deze generatie Leon van binnen en van buiten kent, om advies. Bekijk ook onze eerste video van Project Seat: DEEL 1 Onze pas gekochte Seat...
Lees verder

Stem mee voor nieuwe naam Leopold II-tunnel
Taal Nederlands Brussel is naarstig op zoek naar een nieuwe naam voor haar Leopold II-tunnel. Na de renovatie wil men af van de naam van de koning die niet zo proper was als we hem voorstelden.
Lees verder