maandag 15 februari 2021

Autoweek: BMW IX3 - Achteruitkijkspiegel

BMW IX3 - Achteruitkijkspiegel
Vanuit een goed verwarmde, comfortabele BMW iX3 toert Michiel door winterwonderland en belt hij met collega Marco om eens even bij te kletsen. Over driftpartijen in de sneeuw met Alfa's en Nissans, over de komst van de Audi E-Tron GT, over de meer- of minderwaarde van een Nikrob ten opzichte van een Biro en over de Land Rover Defender V8, bijvoorbeeld.
Lees verder

Skoda Fabia - Back to Basics
De nieuwe Skoda Fabia komt eraan! Komende lente maakt de nieuwe B-segmenter van Skoda zijn debuut, wat betekent dat de huidige generatie van de Fabia na zes jaar afzwaait. Uiteraard verdient hij voor die tijd nog een plekje in deze rubriek.
Lees verder

De Vluchtstrook: de allereerste auto's uit Rusland
De Dartz Motorz Company is een knotsgekke autofabrikant uit Letland en komt geregeld en steevast op spraakmakende wijze in het nieuws. In z'n marketing-uitingen en productnamen verwijst het bedrijf opvallend vaak naar de historie van de Russische auto-industrie, dus laten wij dat dan ook maar eens doen.
Lees verder

Volkswagen-topman: 'Vrees niet voor Apple Car'
Herbert Diess vreest voorlopig niet voor de mogelijke komst van een auto van Apple. Stelt de Volkswagen Group-CEO in de Frankfurter Allgemeine Zeitung.
Lees verder

Nieuw én vernieuwd: Chevrolet Bolt EUV en Bolt
Chevrolet geeft de elektrische Bolt een facelift en breidt uit met elektrische cross-over Bolt EUV! Ze komen niet naar Nederland.
Lees verder