woensdag 3 februari 2021

Autoweek: Ferrari optimistisch gestemd na uitdagend jaar

Ferrari optimistisch gestemd na uitdagend jaar
Ferrari blijft ondanks de tegenslagen die het door de coronapandemie moest verduren optimistisch. Het meldt toch nog een goed jaar achter de rug te hebben.
Lees verder

Terugroepactie Tesla: 135.000 Models S en X terug naar garage
Tesla roept in de Verenigde Staten in totaal 135.000 exemplaren van de Model S en Model X terug. Er zou bij deze auto's een probleem kunnen ontstaan met het multifunctionele display op de middenconsole. Laat dat nou net een essentieel onderdeel in de twee Tesla's zijn.
Lees verder

Bovag: 'Afhaal geen oplossing voor autobedrijven'
De afhaalmogelijkheden die de overheid waarschijnlijk weer mogelijk wil maken voor niet-essentiƫle winkels, hebben voor autobedrijven weinig nut. Dat zegt autobranchevereniging Bovag. Volgens Bovag komt nu "veel kunst- en vliegwerk" bij de verkoop kijken en is het afhalen van producten alleen geen goede oplossing.
Lees verder

Bergingsbedrijven veel minder vaak opgeroepen in 2020
Bergingsbedrijven hadden het afgelopen jaar veel minder druk dan een jaar eerder. Er hoefden minder mensen met autopech of na een ongeval geassisteerd te worden.
Lees verder

Skoda schetst nieuwe versies van klassiekers
Onder de noemer 'Icons get a makeover' geeft Skoda zijn designteam op creatief vlak de ruimte om de creativiteit de vrije loop te laten. Skoda's ontwerpers hebben een vijftal moderne interpretaties van klassieke modellen van het merk getekend.
Lees verder