woensdag 24 februari 2021

Autoweek: Mercedes-Benz C-klasse: niet elektrisch, wel een All-Terrain

Mercedes-Benz C-klasse: niet elektrisch, wel een All-Terrain
Mercedes-Benz komt met een All-Terrain-versie van de nieuwe C-klasse. Dat verklaart het merk in gesprek met diverse media, waaronder AutoWeek.
Lees verder

Nissan Qashqai: het begin van een bestseller
In Europa is de Qashqai met afstand het meest verkochte model van Nissan. Nu de derde generatie voor de deur staat, is het een mooi moment om terug te blikken op het begin in 2007.
Lees verder

Test: Porsche Taycan Cross Turismo prototype
De Porsche Taycan Cross Turismo zit al een tijdje in de pijplijn. Aan de vooravond van z'n officiële debuut gaan we alvast een blokje om met een gecamoufleerd prototype van 's werelds eerste elektrische stationcar. Is dit een serieuze toevoeging?
Lees verder

RAI Vereniging: 'Kopen op afspraak is goed nieuws'
RAI Vereniging is content met het feit dat consumenten op afspraak weer winkels en dus ook showrooms mogen bezoeken. Er kunnen sinds lange tijd weer auto's en andere voertuigen 'live' worden verkocht.
Lees verder

Nieuwe bestelbus voor Amerikaans postbedrijf
Duizenden bezorgers van het nationale postbedrijf van de Verenigde Staten kunnen eindelijk uitkijken naar een nieuwe bezorgbus. De United States Postal Service (USPS) stelt zijn nieuwe bestelbus aan de wereld voor, een auto die de archaïsche maar inmiddels bijna legendarische Grumman LLV vervangt.
Lees verder