zaterdag 27 februari 2021

Autoweek: Volvo XC40 P8 krijgt ook over-the-air-updates

Volvo XC40 P8 krijgt ook over-the-air-updates
Volvo gaat softwareupdates voor de elektrische Volvo XC40 Recharge P8 AWD vanaf nu in 'Over The Air'-vorm aanbieden, dus zonder werkplaatsbezoek. Heel verrassend is dat niet, want de technisch identieke Polestar 2 bewandelde eerder dezelfde weg.
Lees verder

Test: Peugeot 5008 vs. Seat Tarraco
Drie jaar na de introductie van de 5008 voorziet Peugeot zijn ruimste model van een nieuwe neus, uiteraard met de led-slagtanden die tot het huidige familiegezicht behoren. Dat komt goed uit, want die tanden mag hij meteen in een minder opvallend bijgepunte concurrent zetten.
Lees verder

Ford legt productie Focus langer stil wegens chiptekort
De Europese productie van Ford heeft nog langer te lijden onder het nijpende tekort aan microchips. Naar verwachting duurt dit tot in het tweede kwartaal.
Lees verder

Volkswagen Golf GTI Clubsport 45 viert jubileum
Volkswagen heeft een feestje te vieren. Daarom trekt men het doek van een speciale jubileumversie van de huidige Golf GTI Clubsport: de GTI Clubsport 45.
Lees verder

Citroën C1 - Achteruitkijkspiegel
De Citroën C1 van hoofdredacteur Damiaan Hage is jarig. Hij is tien jaar oud en dat wordt gevierd met een verse APK en een ritje onder een lentezonnetje. Damiaan belt met Roy Kleijwegt om te praten over het succes van de drieling van Toyota, Peugeot en Citroën – en het vergaan ervan. Verder blikken ze vooruit op de Hyundai Ioniq 5 en de Mercedes-Benz C-klasse. En met de Westerscheldetunnel blijkt iets heel bijzonders aan de hand te zijn.
Lees verder