donderdag 4 februari 2021

Autoweek: 'Wees extra alert als je dit weekend de weg op gaat'

'Wees extra alert als je dit weekend de weg op gaat'
Rijkswaterstaat adviseert weggebruikers om dit weekend alert te zijn en goed alle weer- en verkeersinformatie in de gaten te houden vanwege het voorspelde winterweer.
Lees verder

Saab 9-3 Sport Estate 2.8 V6 T Aero Hirsch - Op de Rollenbank
Doorgaans is een plek in de rubriek 'Op de Rollenbank' voorbehouden aan auto's die niet getuned zijn. De grap is namelijk dat we het gemeten resultaat vergelijken met de fabrieksopgave en dan eens zien of iedereen nog zo'n grote mond heeft als bij aankomst. De komende tijd maken we een uitzondering en laten we auto's met een tuning van welke soort dan ook los op de rollenbank. Eens kijken wat dat oplevert.
Lees verder

Meer prijzen Mercedes-Benz EQA bekend
Mercedes-Benz maakt meer prijzen voor de EQA bekend. De losse opties zijn in grote mate verruild voor uitrustingspakketten.
Lees verder

GM staakt deel productie door chiptekort
General Motors heeft net als tal van andere fabrikanten last van het wereldwijde tekort aan computerchips. Het concern sluit komende week drie fabrieken.
Lees verder

Audi prijst Q5 Sportback en gefacelifte Q5
Audi heeft de prijzen van de Q5 Sportback en de facelift van de reguliere Q5 bekend gemaakt. De SUV is er voortaan alleen in twee plug-in hybride varianten of als SQ5.
Lees verder