donderdag 18 februari 2021

Autozine: Ford ontwikkelt nieuwe hybrid automaat

Ford ontwikkelt nieuwe hybrid automaat
Ford heeft een nieuwe zeventraps automaat ontwikkeld voor de geelektrificeerde EcoBoost Hybrid aandrijflijnen. De transmissie is beschikbaar voor modellen met 48 volt mild hybride technologie, waarbij de verbrandingsmotor elektrische ondersteuning krijgt om het brandstofverbruik en de CO2-emissie te verlagen. In combinatie met de nieuwe automaat zijn op dit punt gunstigere waarden te behalen.
Lees verder

Porsche presenteert nieuwe 911 GT3
Porsche presenteert de nieuwe 911 GT3, een portwagen die in nauwe samenwerking met Porsche Motorsport werd ontwikkeld. In de nieuwe GT3 wordt meer racetechnologie dan ooit toegepast. De 375 kW/510 pk sterke 4,0-liter zescilinder boxermotor in de nieuwe 911 GT3 is gebaseerd op de motor van de 911 GT3 R. Deze hoogtoerige, akoestisch imposante krachtbron wordt vrijwel zonder aanpassingen toegepast in de nieuwe 911 GT3 Cup. Met een topsnelheid van 320 km/u (PDK: 318 km/u) is de nieuwe 911 GT3 sneller dan de vorige GT3 RS. De auto accelereert in 3,4 seconden van 0 naar 100 km/u.
Lees verder

Skoda verlaagt prijs Superb
De Superb, het topmodel van Skoda, is in prijs verlaagd. Door een aanscherping van de prijzen is de Superb er nu vanaf 32.990 euro of 218 euro netto bijtelling per maand. De nieuwe Superb iV met plug-in hybridetechnologie staat nu vanaf 39.990 euro voor de deur.
Lees verder

Audi A3 Sportback nu als Attitude
Met de A3 Sportback Attitude biedt Audi voor het eerst de mogelijkheid om een nieuwe Audi online te bestellen. Binnen enkele muisklikken staat de extra compleet uitgevoerde Audi A3 Sportback Attitude op het scherm en vervolgens binnen tien dagen voor de deur. Hij is te rijden vanaf 459 euro per maand via Audi Private Lease.
Lees verder

Louwman lanceert Amigo
De Louwman Group, onder andere importeur van Toyota en Lexus in Nederland, introduceert het autodeelconcept Amigo. Met Amigo is het mogelijk om met een aantal vrienden, familie, buren of andere bekenden een auto te gebruiken, waarbij de maandprijs verdeeld wordt onder het aantal gebruikers.
Lees verder

Honda introduceert 3e generatie HR-V
Honda introduceert de derde generatie van de HR-V. De compacte is verkrijgbaar met een e:HEV-aandrijflijn met twee motoren. De gloednieuwe HR-V belooft geavanceerde veiligheids- en technologische functies, allemaal geintegreerd in een strak design bedoeld om de ruimte en het comfort waar deze auto om bekend staat te verbeteren.
Lees verder

McLaren introduceert Artura
McLaren introduceert de Artura. De Artura kan per direct worden besteld. Vanaf april is de Artura in de showroom te bezichtigen, de eerste verkochte autos worden in het derde kwartaal van dit jaar verwacht. De Artura kost in Nederland 235.500 euro. Er zijn drie uitvoeringen leverbaar: Performance, een op sportiviteit en functionaliteit gerichte uitvoering; TechLux, waarbij de focus ligt op de technische luxe en Vision, dat een meer avant-gardistische en avontuurlijke uitstraling heeft. Elke McLaren Artura wordt standaard geleverd met vijf jaar garantie, zes jaar batterijgarantie en 10 jaar carrosseriegarantie.
Lees verder