dinsdag 16 februari 2021

Autozine: Nissan kondigt nieuwe bedrijfswagen aan

Nissan kondigt nieuwe bedrijfswagen aan
Nissan zal de volgende generatie van zijn compacte bedrijfswagen voor de Europese markt in de toekomst in Frankrijk produceren. Voor het nieuwe model wordt gebruik gemaakt van de kracht en schaalgrootte van de Alliantie waar Nissan deel van uitmaakt. De productie zal zich concentreren in Maubeuge in Frankrijk: het expertisecentrum van de Alliantie voor compacte bedrijfsautos.
Lees verder

Audi e-tron GT eerst als Limited Edition
Drie dagen na de wereldpremiere maakt Audi de prijzen van de Audi e-tron GT bekend. Het merk markeert de introductie van de elektrische gran turismo met twee limited editions: de e-tron GT edition ZERO en de e-tron GT edition ZERO Competition. Van de edition ZERO-modellen zijn in totaal 100 exemplaren beschikbaar. Vanaf 18 februari 2021 is de Audi e-tron GT te bestellen, in mei arriveert hij bij de Audi-dealers. De prijzen van de Audi e-tron GT, die altijd beschikt over Quattro elektrische vierwielaandrijving, beginnen bij 104.895 euro.
Lees verder

Autotest: Ford Mustang MACH-E
Wil men elektrisch rijden of moet men elektrisch rijden? De meningen zijn daar sterk over verdeeld. Vernieuwers, slimme rekenaars en idealisten zijn al langer overtuigd van de kwaliteiten van elektrische auto's. Maar traditionele autoliefhebbers moeten nog weinig hebben van de elektrische auto. Daar wil Ford nu verandering in brengen met de legenarische naam "Mustang" en de belofte van heel veel rijplezier. Kan de "Ford Mustang MACH E" elektrisch moeten rijden veranderen in elektrisch mogen rijden?
Lees verder

Hyundai toont interieur IONIQ 5
Hyundai heeft een nieuwe afbeelding vrijgegeven dat het interieur van de IONIQ 5 toont. In het interieur heeft Hyundai hoofdzakelijk milieuvriendelijke materialen gebruikt. Het weerspiegelt de groeiende belangstelling van consumenten in persoonlijk vervoer dat een gevoel van welzijn geeft. Tegelijkertijd ondersteunt Hyundai hiermee de vraag naar duurzame producten.
Lees verder

Suzuki Jimny Pro nu te bestellen
De Suzuki Jimny is opnieuw te bestellen. Dit voorjaar gaan de eerste exemplaren van de, op de zakelijke gebruiker gerichte, Jimny Professional de Nederlandse weg op. Bestellen kan per direct: de vanafprijs bedraagt 27.420 euro exclusief belastingen.
Lees verder

Citroen introduceert Jumpy C-SERIES
Citroen introduceert de Jumpy C-SERIES. Het betreft een speciale uitvoering met een reeks extras. Behalve sportieve details en rode accenten voor het in- en exterieur monteert Citroen ook met leder beklede Advance Comfort-stoelen met massagefunctie, eventueel ook voor de bijrijder. Het C-SERIES-pakket voor de Citroen Jumpy is per direct te bestellen vanaf 2.500 euro inclusief montage (excl. BTW).
Lees verder

Skoda ENYAQ iV ook als Sportline
De Skoda ENYAQ iV is ook leverbaar als SPORTLINE. Zwarte afwerkingsdetails, grote lichtmetalen velgen en een verlaagd sportchassis geven de Skoda ENYAQ iV SPORTLINE een stoere uitstraling die de dynamische rijeigenschappen onderstreept. Sportstoelen met geintegreerde hoofdsteunen, een driespaaks multifunctioneel lederen sportstuur en sierlijsten in carbonlook zetten de toon in het interieur.
Lees verder