vrijdag 26 februari 2021

Autozine: Seat Ibiza en Arona met Business-pakket

Seat Ibiza en Arona met Business-pakket
Seat presenteert de Ibiza en Arona met Business Intense-pakketten. Dit betreft de Ibiza en Arona met onder meer het Media System Navi, Full Link-technologie en parkeersensoren voor en achter. Daarmee is de Ibiza Style Business Intense er nu al vanaf 19.900 euro en via SEAT Private Lease vanaf 325 euro per maand. De Arona Style Business Intense is er tijdelijk vanaf 24.300 euro of vanaf 379 euro per maand.
Lees verder

Mercedes-Benz introduceert C-Klasse 2021
Mercedes-Benz introduceert de nieuwe generatie C-Klasse. Het is de eerste traditionele modelserie van Mercedes-Benz waarvan alle varianten een vorm van elektrificatie hebben. Dankzij mild hybrids met 48V-techniek en geintegreerde startdynamo alsmede plug-in hybrids beschikt deze modelserie over een elektrische actieradius van circa 100 km (WLT). Ook op het gebied van duurzaamheid zet deze modelserie nieuwe stappen. Andere technische ontwikkelingen zijn optionele uitrustingen als DIGITAL LIGHT en achterasbesturing.
Lees verder

Opel bouwt miljoenste Vivaro
De Opel Vivaro viert dit jaar zijn 20ste verjaardag. De eerste generatie van Opels meest succesvolle lichte bedrijfswagen beleefde zijn wereldpremiere in 2001, op de autoshow in Brussel. Inmiddels zijn er meer dan een miljoen geproduceerd, waarvan er sindsdien in Nederland 76.000 stuks een eigenaar hebben gevonden. De huidige en derde generatie nam in 2019 de scepter over. Inmiddels is daaruit ook de allereerste elektrische variant geboren: de Vivaro-e. Deze is in 2020 uitgeroepen tot International Van of The Year 2021. Die titel kreeg de jubilerende bedrijfswagen ook al in 2002.
Lees verder

Mercedes-Benz EQC krijgt nieuwe versies
Mercedes-EQ breidt het gamma van de EQC uit. De EQC 400 4MATIC is nu leverbaar in een basisuitvoering die in heel Europa identiek is geconfigureerd. De Business Solution-variant van dit model heeft bovendien een standaarduitrusting die specifiek is afgestemd op de wensen van de zakelijke rijder. De consumentenadviesprijs (inclusief BTW en kosten rijklaarmaken) van de EQC 400 4MATIC begint bij 68.095 euro voor de EQC 400 4MATIC Business Solution. De eveneens nieuwe EQC 400 4MATIC AMG Line verraadt al op het eerste gezicht de dynamiek van zijn elektrische krachtbron.
Lees verder

Land Rover Defender nu ook met V8
De Land Rover Defender is voortaan ook leverbaar met V8 benzinemotor. De nieuwe Defender V8 bouwt voort op Land Rovers decennialange historie met V8-motoren, van de originele Stage I V8 uit de jaren zeventig en Noord-Amerikaanse modellen uit de jaren negentig tot de krachtige Defender Works V8. De karaktervolle V8-motor voegt zich bij het huidige aanbod van Ingenium benzine- en dieselmotoren en plug-in hybride aandrijflijnen.
Lees verder

Skoda blikt vooruit op nieuwe Fabia 2021
Skoda introduceert dit jaar de volledig nieuwe Fabia. De vierde generatie van het compacte succesnummer belooft een gestroomlijnd, sportief design en een ruim interieur. Mede dankzij de nieuwste assistentiesystemen zou de Fabia bovendien tot de veiligste autos in zijn segment behoren.
Lees verder

Autotest: Suzuki Across
Suzuki heeft een lange en rijke historie op het gebied van terreinwagens. Dat begon met kleine, maar uiterst capabele terreinwagentjes voor beroepsmatig gebruik. Toen de terreinwagen voor recreatief gebruik (SUV) populair werd, kon Suzuki dankzij de opgedane ervaring meteen inspringen op die trend. Echter, sinds dat aanvankelijke succes heeft Suzuki al enkele jaren geen middelgrote SUV meer in het assortiment. Tot nu toe! Maak kennis met de Across.
Lees verder