zondag 14 februari 2021

Autozine: Suzuki verrijkt uitrusting Swift

Suzuki verrijkt uitrusting Swift
Suzuki heeft de standaarduitrusting van de Swift uitgebreid. De rijker uitgeruste Suzuki Swift is per direct te bestellen. De vanafprijs blijft gelijk: 17.750 euro.Per direct wordt de standaarduitrusting van de Suzuki Swift uitgebreid met LED-koplampen, Adaptive Cruise Control en een Speed Limiter. Ook het Suzuki Safety System met Radar Brake Support noodremassistent wordt standaard. Met 17.750 euro voor de Swift Comfort, blijft de vanafprijs ongewijzigd.
Lees verder

Maserati Ghibli wint Best Cars 21-award
De Maserati Ghibli kwam als winnaar uit de bus in de categorie Hogere middenklasse import bij de verkiezing BEST CARS 2021. Initiatiefnemer van deze lezersverkiezing is het Duitse automagazine auto motor und sport. Meer dan 100.000 lezers reageerden op de oproep en kozen hun favorieten uit 378 autos in elf categorieen. Het is de 45e keer dat deze prijzen worden uitgereikt.
Lees verder

Laatste exemplaren Polestar 1 gebouwd
De laatste productieplaatsen van de Polestar 1, het halomodel met geelektrificeerde aandrijflijn, zijn nu beschikbaar. 2021 is het laatste jaar waarin de hybride wordt gebouwd in de productiefaciliteit in Chengdu, China.
Lees verder

Skoda kondigt nieuwe Fabia aan
Skoda kondigt de vierde generatie van de FABIA aan. In een silhouet-beeld hint de daklijn naar de nieuwe proporties van het compacte model, dat voor het eerst op de modulaire MQB-A0 basis van de Volkswagen Groep staat. Dit platform vergroot de binnenruimte en ondersteunt het gebruik van de modernste rijassistentiesystemen en connectiviteitsfuncties. Bovendien vertrouwt de aandrijflijn op de nieuwste generatie benzinemotoren van de Groep. De wereldpremiere van de nieuwe Skoda FABIA staat gepland voor het voorjaar van 2021.
Lees verder

Citroen C3 Aircross aangepast voor model
De Citroen C3 Aircross is aangepast voor modeljaar 2021. De nieuwe Citroen C3 Aircross heeft een assertiever design met een volledig nieuwe voorzijde. Het ontwerp is geinspireerd op de XCPERIENCE conceptcar en voor het eerst toegepast op de nieuwe Citroen C3 in 2020. Het kenmerkt de nieuwe signatuur voor Citroen in 2021, met een unieke identiteit.
Lees verder

Skoda introduceert Fabia online edition
Met de Fabia Online Edition introduceert Skoda een exclusie versie van de Fabia die alleen online besteld kan worden. Deze extra compleet uitgeruste Fabia is voor een private lease-tarief vanaf 299 euro per maand via enkele muisklikken online te bestellen. De Fabia Online Edition staat binnen 10 dagen voor de deur.
Lees verder

Rij-impressie: Kia Rio
Wie kiest voor een Kia Rio kiest voor vertrouwen, functionaliteit en waar voor iedere euro. Dat realiseert Kia door zorgvuldig volgens de regels te werken. Bij twijfel wordt steeds gekozen voor bewezen techniek en vaste waarden. Om concurrerend te blijven moet de Rio ook bij de tijd blijven, daarom is de compacte Kia vernieuwd voor modeljaar 2021.
Lees verder