donderdag 4 februari 2021

Autozine: Toyota prijst RAV4 Plug-in Hybrid

Toyota prijst RAV4 Plug-in Hybrid
Toyota maakt de prijzen bekend van de RAV4 Plug-in Hybrid. De plug-in hybrid noteert een systeemvermogen van 225 kW/306 pk en een theoretische CO2-emissie van 22 g/km. De prijzen beginnen bij 55.895 euro voor de Business uitvoering. Naast de business uitvoeringen is er ook een op particulieren gerichte line-up met de Dynamic (58.995 euro), Style (61.295 euro) en Bi-Tone Plus (66.995 euro) uitvoeringen. De RAV4 Plug-in Hybrid staat vanaf juni 2021 bij de dealer.
Lees verder

VW start productie ID3 in Glazen Fabriek
De Volkswagen ID.3 wordt nu ook in de Glazen Fabriek gebouwd. De assemblage van de eerste ID.3 in Dresden markeert tevens de acceleratie van de transformatie van het iconische gebouw tot het nieuwe Home of the ID.
Lees verder

Hyundai prijst nieuwe Sante Fe 2021
Hyundai maakt de prijzen bekend van de nieuwe Santa Fe, die vanaf de 3e week van februari 2021 bij de Nederlandse Hyundai-dealers beschikbaar zal zijn voor een proefrit aan huis. De nieuwe Santa Fe is beschikbaar met twee verschillende aandrijflijnen die bekend zijn van de Hyundai Tucson: een Hybrid-versie (HEV) en een Plug-in Hybrid-versie (PHEV).
Lees verder

Mazda3 aangepast voor modeljaar 2021
In lijn met de eerder geintroduceerde Mazda CX-30 krijgt nu ook de aan deze auto verwante Mazda3 een update, met name op het gebied van motoren, CO2 emissie en luxe. Bovendien wordt aan de line-up een nieuwe versie toegevoegd onder de naam Sportive, waarmee het sportieve karakter van de Mazda3 wordt benadrukt en waarbij tegelijkertijd een nieuwe motorvariant wordt geintroduceerd.
Lees verder

DS introduceert 4
DS introduceert de tweede generatie van de 4 en 4 Cross. De DS 4 kan na de lancering op 3 februari al in alle DS STORES in Europa, Azie, Zuid-Amerika en Afrika ervaren worden. Op een met nappaleder beklede stoel met horlogebandstructuur kan de klant zijn of haar eigen DS 4 samenstellen en via een virtual reality-bril bekijken met DS VIRTUAL VISION. De DS 4 staat vanaf het vierde kwartaal van 2021 in de DS Store.
Lees verder

Seat Tarraco PHEV nu te bestellen
De Seat Tarraco is per direct verkrijgbaar als Plug-in Hybrid Electric Vehicle (PHEV). De SUV met plug-in hybride aandrijving is er in de luxe Xcellence-uitvoering vanaf 44.650 euro en als sportieve FR vanaf 46.075 euro.
Lees verder

Autotest: Maserati Ghibli
Alle volumemerken hebben zich toegelegd op de ontwikkeling van elektrische auto's. En nu is het zo ver: ook het exclusieve merk Maserati zet de eerste stap richting elektrisch rijden. Alhoewel er veel meer is aangekondigd, is de eerste stap een kleine: de Ghibli krijgt een hybride motor. Is zo'n half elektrische Ghibli nog wel een volwaardige Maserati?
Lees verder