dinsdag 23 februari 2021

Utreg revisited – column

Utreg revisited – column
Leddy was gezegend met een bizar gevoel voor humor. Hij was ook het soort Harleyrijder waar ze bij The Harley-Davidson Motorcycle Company Benelux heel onrustige nachten van hebben. Het soort Harley-Davidson rijder waar de roemruchte fabriek al tientallen jaren niet – herhaal NIET – mee geassocieerd...
Lees verder

Voor behoud van ons rijdend erfgoed! Ook na maart – column
Al op de basisschool las ik verschillende autobladen die bij ons door de bus vielen. Gelukkig deelden mijn vader en ik de belangstelling voor auto's zowel nieuwe modellen als klassiekers. Meestal keek ik eerst naar de plaatjes en vervolgens naar de verhalen over de meest bijzondere klassiekers om...
Lees verder

Daffodil 32 restauratie
Frank van der Sanden is jaren bezig geweest met de restauratie van zijn Daffodil 32 LE uit 1965. Nu is de auto eindelijk klaar en deelt hij graag zijn ervaringen.  Het bericht Daffodil 32 restauratie verscheen eerst op Oldtimers in Auto Motor Klassiek.
Lees verder

Ford Orion 1,4 CL (1993). 100.000 km plezier voor Jelle
Verslingerd aan Ford, zo kun je de familie van Jelle wel noemen. Het begon bij zijn grootvader met de T Ford en haalde in vroeger dagen zelfs de pers toen hij nog met de oudste T Ford in Nederland reed. In gedachten gaat Jelle in een reuzensprong terug naar zijn vader die het geliefde merk overnam...
Lees verder

Het voorjaar tintelt weer in de lucht
Ik verheug me op de komende zomer en dacht na over de afgelopen zomer. Natuurlijk geef ik om gezondheid. Ik ben bijvoorbeeld zo goed als gestopt met roken. Maar dat was meer omdat ik maandelijks meer verrookte dan de aanschaf van een extra garagebox me kostte. Dus ben ik voor de extra bergruimte...
Lees verder