woensdag 24 maart 2021

Autofans: MG gaat dit jaar dealernetwerk verdubbelen in Europa

AUTOFANS
MG gaat dit jaar dealernetwerk verdubbelen in Europa
Taal Nederlands MG plant dit jaar een stormloop op Europa. Niet enkel met twee nieuwe modellen maar ook met een verdubbeling van het aantal dealers in onze regio. MG wordt daarmee het eerste automerk dat op grote schaal enkel EV's en plug-ins aanbiedt in Europa.
Lees verder

30 jaar Skoda onder VW-vlag: Onze favorieten!
Taal Nederlands Skoda viert deze week dat het dertig jaar geleden werd opgenomen in de Volkswagen-familie. Want op 28 maart 1991 werd de krabbel onder die samenwerking gezet. Een samenwerking die al voor enkele leuke auto's heeft gezorgd. Ooit gehoord van de Superb Combi 3.6 VR6? Kijk, nu hebben we je aandacht. Tijd voor onze 5 favoriete Skoda's onder VW-vlag!
Lees verder

Renault Express breidt bedrijfswagengamma uit
Taal Nederlands Renault vergroot het aanbod lichtebedrijfswagens door de Express aan het gamma toe te voegen. Komt hij je bekend voor?
Lees verder

Hyundai schetst nieuwe zevenzits SUV
Taal Nederlands Hyundai zal binnenkort een nieuwe zevenzitter voorstellen met de naam Alcazar. De kans dat hij naar ons land komt is echter erg klein.
Lees verder

Bentley Continental GT Speed doet er schepje bovenop (2021)
Taal Nederlands Bentley heeft het doek gehaald van de Continental GT Speed. In diens stal zitten wat extra paardjes. Plezier verzekerd!
Lees verder