woensdag 10 maart 2021

Autofans: Suzuki Vitara nu ook als... Toyota Urban Cruiser?!

AUTOFANS
Suzuki Vitara nu ook als... Toyota Urban Cruiser?!
Taal Nederlands Toyota heeft op de internationale markt een nieuwe Urban Cruiser gelanceerd. Een auto met een herkenbaar lijnenspel, want de Urban Cruiser deelt zijn genen met de Suzuki Vitara!
Lees verder

Kia toont eerste stukje EV6
Taal Nederlands Ook bij Kia zitten ze niet stil op elektrovlak. na de e-soul en e-Niro krijgen we binnenkort de EV6 op ons bord. Kia's eerste elektrische auto van de nieuwe generatie die zijn genen deelt met de Hyundai Ioniq 5. Een eerste plaagstoot moet ons warm maken voor de nieuwe Koreaan.
Lees verder

Doen!: Op Personal Driving Training bij Jesco [PROMOTED]
Taal Nederlands Bij Jesco Auto Training School zitten ze ondanks corona niet stil. Zo kan je voortaan op privéles met je eigen auto. Kijk, dat moet je ons maar één keer vragen! SLK van stal en tijd voor een portie gemengd tussen Car Control en Sport & Fun Drive!
Lees verder

Hyundai plaagt met Kona N
Taal Nederlands Bij de facelift van de Hyundai Kona mochten de ingenieurs zich eens laten gaan. Niet op het uiterlijk, wel op de aandrijving. Het resultaat daarvan wordt binnenkort onthuld maar eerst wil Hyundai nog wat plagen met de Kona N.
Lees verder

Huh, vertrekt Mitsubishi dan toch niet uit Europa?
Taal Nederlands In een persbericht laat de alliantie Renault-Nissan-Mitsubishi weten dat Mitsubishi twee modellen zal produceren voor "selected markets in Europe". Was het vertrek dan fake news?
Lees verder