dinsdag 2 maart 2021

Autofans: Tesla wijzigt batterijtype om tekort te voorkomen

AUTOFANS
Tesla wijzigt batterijtype om tekort te voorkomen
Taal Nederlands Tesla gaat de boterhammen voor haar standaard-range voertuigen smeren met wat ander beleg. In een tweet laat Elon Musk weten dat ze voor die basisversies overschakelen van lithium-ion naar ijzer-kathodes.
Lees verder

Suzuki-baas zet na 42 jaar stap terug
Taal Nederlands "Die Japanners gaan lang mee." Een uitspraak die niet alleen geldt voor de automodellen van de Japanse merken maar ook voor hun leiders.
Lees verder

VW wil jouw mening over de ID.3 Convertible
Taal Nederlands Dit weekend gooide Volkswagen wat plaatjes van de ID.3 online. Niet zomaar een ID.3, wel de 'Convertible'. Zou jij elektrisch cabrio-rijden?
Lees verder

COTY: Toyota Yaris is Auto van het Jaar 2021
Taal Nederlands De punten zijn geteld, de lintjes worden uitgedeeld. Ook zonder Geneva Motor Show is er een uitreiking voor de Car of the Year (COTY). Dit jaar wint een Japanner de prijs.
Lees verder

Dit is momenteel de best verkopende EV ter wereld (en nee, het is geen Tesla)
Taal Nederlands In 2020 mocht de Tesla Model 3 zichzelf de medaille van meest verkochte EV ter wereld op de borst prikken. Begin dit jaar moest hij echter de troon afstaan. Niet aan pakweg de Polestar 2 of Volkswagen ID.3, wel aan de Wuling Hong Guang Mini EV. De Wuling watte? Een petieterige elektrische Chinese EV die als zoete broodjes over de toonbank vliegt in China.
Lees verder