woensdag 31 maart 2021

Autofans: Volkswagen Taigo: Want eentje is geentje!

AUTOFANS
Volkswagen Taigo: Want eentje is geentje!
Taal Nederlands Met de T-Cross en T-Roc heeft Volkswagen al twee crossovers die stiekem in elkaars vaarwater rijden. Eind dit jaar komt daar nog een crossover-broeder bij, want het Duitse automerk heeft zonet de eerste info van de Taigo onthuld. Want eentje is tenslotte geentje!
Lees verder

Officieel: KIA EV6 is sneller dan Taycan (2021)
Taal Nederlands Met de e-Soul en e-Niro heeft Kia al twee impressionante EV's in haar rangen staan. Daar komt nu de EV6 bij, hét nieuwe vlaggenschip van Kia. Met desgewenst 585 pk, 510 kilometer range en een nul naar honderd van amper 3.5 seconden. Sneller dan een Porsche Taycan 4S... om maar iets te zeggen.
Lees verder

Lexus LF-Z concept blikt vooruit op familie EV's tegen 2025
Taal Nederlands Hoewel moeder Toyota waarschuwt dat de wereld niet klaar is voor EV's, lanceert dochterbedrijf Lexus de LF-Z. Die conceptwagen moet ons klaar maken voor een volledig elektrische auto van het merk die tegen 2025 op de markt moet verschijnen.
Lees verder

Into the bush: Subaru Outback Wilderness
Taal Nederlands Subaru laat de Outback groeien door hem een ruigere versie te geven. Wordt de crossover op die manier weer een SUV?
Lees verder

Genesis X Concept blikt alvast vooruit (2021)
Taal Nederlands Drukke tijden bij Hyundai en haar submerken. Bij Genesis halen ze vandaag het doek van de X Concept, een concept car coupé die doet watertanden.
Lees verder