maandag 29 maart 2021

Autoweek: Alfa Romeo 147 - Achteruitkijkspiegel

Alfa Romeo 147 - Achteruitkijkspiegel
Aan boord van Michiels eigen Alfa belt hij met Marco over de zin en onzin van Lamborghini's en de toekomst van merken als DS en Cupra en Alfa Romeo zelf. Oh ja, mocht er iemand nog interesse hebben in een echte Alfa Romeo, Michiel weet er eentje te staan voor een vriendenprijs...
Lees verder

Porsche Macan - Back to Basics
Wie Porsche zegt, zegt sportwagens. Althans, dat is nog steeds het algemene beeld. In werkelijkheid is Porsche tegenwoordig meer het merk van de SUV's, dus is het hoog tijd om te onderzoeken wat de goedkoopste hoogpotige van het merk allemaal te bieden heeft.
Lees verder

Mercedes-Benz EQS vanbinnen
Mercedes-Benz weet de spanningsboog voor de EQS goed op te bouwen. Het elektrische vlaggenschip laat zich stukje bij beetje zien, waarbij de focus tot op heden vooral lag op het MBUX Hyperscreen in het interieur. Nu belicht men tevens enkele andere opmerkelijke aspecten van de EQS.
Lees verder

Het 'klikken' van de richtingaanwijzer - De Vluchtstrook
Heb je je ooit afgevraagd waarom je geklik hoort als je richtingaanwijzer aan staat? Op zich is het een handig extraatje om je ervan bewust te maken dat-ie aanstaat, maar zo is het oorspronkelijk niet bedacht.
Lees verder

Lexus' nieuwste studiemodel is elektrisch
Lexus trekt morgen het doek van een nieuw studiemodel, een concept-car waar het merk nu een nieuwe teaserplaat van vrijgeeft. De op stapel staande showauto van Lexus lijkt in ieder geval een elektrische aandrijflijn te krijgen.
Lees verder