maandag 22 maart 2021

Autoweek: Cupra Tavascan komt in 2024

Cupra Tavascan komt in 2024
De Cupra Tavascan gaat in productie, het hoge woord is eruit. We mogen het derde puur als Cupra leverbare model over drie jaar verwachten.
Lees verder

MG Extender op bijzondere wijze vernieuwd
MG breidt z'n Nederlandse leveringsgamma uit met onder meer de MG 5 Electric en de Marvel R Electric, maar het merk heeft tal van modellen in zijn internationale gamma die niet naar ons land komen. Een daarvan is een pick-up die luistert naar de naam Extender. Die Extender krijgt nu een gapende muil aangemeten.
Lees verder

Seat komt in 2025 met compacte elektrische auto
Seat brengt in 2025 een compacte elektrische auto op de markt. De auto komt een stapje onder de elektrische Born op de menukaart en is onderdeel van een uitgebreid toekomstplan dat Future Fast Forward is genoemd.
Lees verder

Nieuwe BRM V16 schreeuwend tot leven gekomen
De BRM (P15) V16 wordt in een uiterst beperkte oplage nieuw gebouwd en nu is de herboren V16 voor het eerst te horen. Een motorgeluid dat door merg en been gaat.
Lees verder

Jeep Wrangler Magneto Concept is elektrische Wrangler
Jeep heeft alvast het digitale doek getrokken van de Wrangler Magneto Concept, een vooruitblik op een elektrische Jeep Wrangler die samen met een reeks andere speciale modellen van het merk hun debuut tijdens de Jeep Easter Safari beleven.
Lees verder