vrijdag 26 maart 2021

Autoweek: 'Iedere dag aanmeldingen voor Klokje Rond'- AutoWeek Podcast

'Iedere dag aanmeldingen voor Klokje Rond'- AutoWeek Podcast
Een nieuwe aflevering van De Uitlaat! Met deze week speciale gasten: Nic de Boer en Michiel Willebrands nemen de show over.
Lees verder

Test: BMW iX3 vs. Jaguar i-Pace
Vaak zie je dat merken eerst een bestaand model (eventueel met plug-in hybride-techniek) elektrificeren, om vervolgens een volledig elektrische auto te ontwikkelen. BMW gaat tegen de stroom in en komt jaren na de i3 met de iX3, de elektrische versie van een al bestaande SUV. De Jaguar I-Pace dient als vergelijkingsmateriaal om te zien hoe slim dat is.
Lees verder

Bentley produceert 200.000ste auto
Bentley heeft iets te vieren. Onlangs passeerde men in Crewe namelijk de grens van 200.000 geproduceerde auto's sinds de oprichting van het merk in 1919. Het leeuwendeel van dat aantal is echter geproduceerd in de afgelopen twee decennia. Voor Bentley komt deze mijlpaal op het moment dat het merk toewerkt naar een volledig elektrische toekomst.
Lees verder

CBR gaat praktijkexamens niet inkorten
Het CBR heeft bij de examens een enorme achterstand opgelopen door de coronacrisis. Om die achterstand weg te werken heeft het CBR enkele maatregelen bekend gemaakt, maar de Bovag vindt die deels onrealistisch en kwam met een eigen aanvulling. Het CBR neemt dit niet over.
Lees verder

Ford Mondeo: het begin
Het doek is gevallen voor de Ford Mondeo. Niet direct overigens, maar in maart 2022 stopt Ford na bijna 30 jaar met de productie van het model. Een mooi moment om eens terug te blikken op waar het allemaal begon voor de middenklasser van Ford.
Lees verder