dinsdag 16 maart 2021

Autoweek: Lexus GS 430 - 2002 – 382.249 km - Klokje Rond

Lexus GS 430 - 2002 – 382.249 km - Klokje Rond
Na een historie met Citroëns XM nam Alexander Beffers de stap en kocht een Lexus. Na drieënhalf jaar met zijn, volgens de verhalen, zo onverwoestbare Japanner komt hij echter van een koude kermis thuis. "Het is een ontzettend dure auto!" Nu wil hij wel eens weten wat hem allemaal nog meer boven het hoofd hangt.
Lees verder

Elektrische SUV Lucid Gravity vanuit alle hoeken [Exclusief]
Vanuit alle hoeken: de elektrische SUV van Lucid. De Lucid Gravity is op patentbeeld goed te zien. Verwacht techniek die overeenkomt met die van de Air.
Lees verder

BMW presenteert nieuwste generatie iDrive
BMW heeft de nieuwste versie van zijn iDrive-systeem onthuld. Dat ziet er duidelijk anders uit dan voorheen en werkt voortaan met meer vensters op één scherm. De BMW iX heeft de primeur.
Lees verder

Langere Suzuki Jimny betrapt
Suzuki kan de internationale vraag naar de Jimny nauwelijks aan. De vraag naar de even hoekige als sympathieke terreinwagen wordt straks ongetwijfeld nog groter. Suzuki is namelijk aan het testen geslagen met een langere versie van de Jimny en dat wijst er natuurlijk op dat er een nieuwe carrosserievariant op komst is.
Lees verder

Nieuwe Ford Maverick: stapje onder de Ranger
Ford komt met een nieuwe Maverick, een relatief compacte pick-up die een stapje onder de Ranger wordt gepositioneerd. Naar Nederland komt hij waarschijnlijk niet.
Lees verder