woensdag 31 maart 2021

Autoweek: Vernieuwde Nissan Patrol als Nismo

Vernieuwde Nissan Patrol als Nismo
Nissan heeft speciaal voor het Midden-Oosten een wel heel bijzondere variant van de Patrol klaargestoomd. De dik 5 meter lange luxueuze offroadbeul krijgt namelijk doodleuk een sportieve Nismo-uitvoering.
Lees verder

Telefoneren in de auto in 1991 - Uit de Oude Doos
Tegenwoordig zijn we haast vergroeid met onze mobiele telefoon, maar 30 jaar geleden was het nog een betrekkelijk nieuw fenomeen.
Lees verder

Nederlandse auto-examens bijna duurste ter wereld
In Nederland ben je wereldwijd gezien bijna het duurst uit als je examen aflegt voor je autorijbewijs. Alleen in Noorwegen is het nog duurder. Dat blijkt uit onderzoek van Compare the Market Australia.
Lees verder

Test: Tesla Model 3 Long Range Dual Motor
Tesla updatet zijn auto's natuurlijk regelmatig met over-the-air- software, maar nu is ook een echte facelift voor de Tesla Model 3 met hardware. Wij namen de verbeterde auto mee voor een blokje om.
Lees verder

Citroën, Peugeot en Opel komen met waterstofbusjes
Stellantis ziet toekomst in waterstof als een manier om het aanbod van emissievrije commerciële voertuigen aantrekkelijker te maken. Het ontwikkelt daarom een aangepaste versie van de basis die het nu gebruikt voor z'n elektrische busjes. Citroën, Peugeot en Opel zijn de eerste gelukkigen.
Lees verder