dinsdag 30 maart 2021

Autoweek: 'Volkswagen gaat auto's verkopen als 'Voltswagen' in VS'

'Volkswagen gaat auto's verkopen als 'Voltswagen' in VS'
Het klinkt als een te vroege 1 aprilgrap, maar het lijkt echt zo te zijn. Volkswagen zal de merknaam 'Voltswagen' voeren op haar elektrische auto's in de Verenigde Staten.
Lees verder

Elektrische Kia EV6: meer dan 510 km actieradius
De elektrische Kia EV6 luidt een nieuw tijdperk in voor Kia. Het is de eerste in de basis als elektrisch model ontwikkelde auto van het merk die naast een nieuwe designtaal ook nog eens een volledig nieuw modulair platform introduceert. De excentrieke elektrische Kia komt tot 500 kilometer ver op één acculading en krijgt onder meer een heftige GT-uitvoering met 585 pk. Naar verwachting staat de Kia EV6 in september bij de dealers.
Lees verder

Skoda Kodiaq wordt opgefrist
De Skoda Kodiaq gaat binnenkort z'n tweede levensfase in en daar horen wat uiterlijke wijzigingen bij. Skoda deelt alvast enkele detailschetsen van de vernieuwde Kodiaq.
Lees verder

Volkswagen Taigo: nieuwe cross-over voor Europa
Volkswagen onthult binnenkort een gloednieuwe compacte cross-over voor de Europese markt: de Taigo. Voor ons is-ie helemaal nieuw, maar hij vindt z'n oorsprong in de eerder voor Zuid-Amerika onthulde Nivus.
Lees verder

Lexus LF-Z Electrified: startschot vernieuwd Lexus
We heten welkom: de Lexus LF-Z Electrified Concept. Een hagelnieuw volledig elektrisch studiemodel van Lexus die niet alleen vooruitblikt op wat we op elektrogebied van het merk kunnen verwachten, maar die ook het startschot van een vernieuwd Lexus laat klinken.
Lees verder