dinsdag 23 maart 2021

Autoweek: Volkswagen volgt Audi: 'Geen nieuwe verbrandingsmotoren'

Volkswagen volgt Audi: 'Geen nieuwe verbrandingsmotoren'
Volkswagen zal net als zustermerk Audi geen volledig nieuwe verbrandingsmotoren meer ontwikkelen. Dat stelt CEO Ralf Brandst├Ątter.
Lees verder

'Porsche 918-opvolger komt niet voor 2025'
We hoeven voorlopig nog even niet te rekenen op een nieuwe hypercar van Porsche. Dat blijkt wel uit de woorden van Porsche-CEO Oliver Blume.
Lees verder

Fiat 500 1.2 - 2009 – 289.419 km - Klokje Rond
De Fiat 500 is zeer gewild als occasion. Als je gaat zoeken, zul je nog verbaasd staan wat ze kosten. De tijd dat je voor een paar centen een twaalf jaar oude Fiat kocht, ligt met de 500 wel een beetje achter ons. Nicky Raaijmakers moest met zijn beperkte budget winkelen aan de onderkant van de markt. Eens kijken wat je dan voor 500 in huis haalt.
Lees verder

Prijzen vernieuwde Volvo XC60
Volvo heeft de prijzen van de vernieuwde XC60 vrijgegeven. De Volvo XC60 van modeljaar 2022 heeft een vanafprijs van net geen €59.000. In mei rollen de eerste exemplaren van de aangescherpte Volvo XC60 van de band.
Lees verder

Elektrische Mercedes-Benz eCitan te zien
De Mercedes-Benz Citan krijgt een opvolger die zijn technische basis net als het huidige model met de Renault Kangoo deelt. Ditmaal krijgt ook de elektrische Kangoo Z.E. een broertje met een sterk op z'n neus. Mercedes-Benz komt namelijk met de eCitan, een auto waar nu nieuwe foto's van beschikbaar zijn.
Lees verder