maandag 1 maart 2021

Autozine: Polestar 2 ontvangt 1e update

Polestar 2 ontvangt 1e update
De Polestar 2 is sinds kort ook via OTA (Over-the-Air) te updaten. Polestar-rijders profiteren sinds december 2020 in alle markten van software-updates op afstand, waardoor werkplaatsbezoeken niet langer nodig zijn om gebruik te maken van de nieuwste functies en softwareversies.
Lees verder

Audi A6 en A7 nu als hybride
De Audi A6 en A7 (Sportback) zijn voortaan leverbaar met mild-hybride- of plug-in hybridetechnologie. Dankzij een nieuwe batterijpakket is de theoretische elektrische actieradius van de A7 Sportback toegenomen tot maximaal 73 kilometer (A6: maximaal 72 km) en de Audi A6 Avant is er nu voor het eerst ook als 50 TFSI e. Voor de nieuwe, geelektrificeerde A6-modellen heeft het S edition-uitrustingsniveau bovendien een verbetering ondergaan en is de prijs aangescherpt.
Lees verder

Peugeot onthult nieuw logo
Peugeot onthult een nieuw logo en een nieuwe merkidentiteit. Het nieuwe merkembleem is tijdloos, universeel en een uiting van identiteit. Het is een gedistingeerd symbool van erbij horen en herkenning. Met het merklogo in de vorm van een wapen geeft Peugeot aan dat het klaar is om de klauwen uit te slaan en te groeien op een groter internationaal podium.
Lees verder

Volkswagen introduceert ID. Switch
Met ID. Switch maakt Volkswagen Bedrijfswagens de weg vrij voor elektrisch rijden met de ID. Buzz. Via ID. Switch is het mogelijk om nu een Caddy Cargo of Transporter 6.1 te rijden en hem op een zelf te kiezen moment (vanaf eind 2022) om te ruilen voor de volledig elektrische ID. Buzz Cargo.
Lees verder

Mercedes-Benz EQS nu te reserveren
De EQS is de eerste volledig elektrische auto van Mercedes-Benz in het luxe- en topsegment. Met een actieradius tot 700 km (WLTP) zou de EQS aan de eisen die aan een limousine in het S-Klasse segment worden gesteld voldoen. Mercedes-Benz biedt geinteresseerde klanten nu al de kans om een EQS online te reserveren en voorrang te krijgen bij de verkoopstart van de S-Klasse onder de elektroautos. De eerste leveringen van de EQS vinden plaats in de tweede helft van 2021.
Lees verder

Mazda CX-3 en CX-30 nu ook als Sportive
In navolging van de Mazda3 en de CX-5 introduceert Mazda nu ook het actiemodel onder de naam Sportive op twee andere crossovers, de CX-3 en de CX-30.
Lees verder

Toyota Yaris is Auto van het Jaar 2021
De Toyota Yaris is de Auto van het Jaar 2021. Dat is bekendgemaakt in Geneve. De Toyota Yaris is door onafhankelijke Europese autojournalisten tot winnaar gekozen uit zeven finalisten. Zij loven de hybride aandrijflijn, de rijeigenschappen, de hoge mate van veiligheid en het design van de Yaris.
Lees verder