donderdag 4 maart 2021

Autozine: Volvo verkoopt elektrische auto online

Volvo verkoopt elektrische auto online
Volvo Cars verandert de manier hoe en wanneer het klanten ontmoet fundamenteel. Het traditionele verkoopmodel wordt uitgebreid met online, met een sterke focus op het bouwen van directe klantrelaties. Volvo heeft als doel om in 2030 wereldwijd een volledig elektrisch modellenaanbod te leveren. Hiervoor introduceert het merk de komende jaren een nieuwe familie van elektrische autos, ieder daarvan is online beschikbaar.
Lees verder

Skoda ENYAQ iV start met First Editions
Skoda pakt uit met First Edition-uitvoeringen van de ENYAQ iV, om de marktintroductie van de volledig elektrische SUV te vieren. De ENYAQ iV First Editions staan niet alleen voor een extra complete standaarduitrusting en prijzen vanaf 49.950 euro, maar ook voor de mogelijkheid om snel te kunnen genieten van elektrisch rijplezier.
Lees verder

Hyundai onthult BAYON
Hyundai presenteert de BAYON, een geheel nieuwe crossover-SUV die speciaal voor Europa is ontwikkeld. De Hyundai BAYON is een auto in het B-segment en het jongste en kleinste lid van Hyundais groeiende SUV-familie. In lijn met Hyundais namenstrategie voor SUVs is ook de naam BAYON geinspireerd op een populaire vakantiebestemming: de Franse stad Bayonne, de officieuze hoofdstad van Frans Baskenland en een van de mooiste bestemmingen in zuidwest-Frankrijk. Omdat Hyundai de BAYON heeft ontworpen voor de Europese markt, heeft het de auto ook een Europese naam gegeven.
Lees verder

Volvo introduceert C40
De toekomst van Volvo is elektrisch en de C40 Recharge is de nieuwste uiting van toewijding aan een emissievrije toekomst. Het nieuwe model is gebaseerd op het CMA-platform en de eerste Volvo ooit die uitsluitend is ontworpen voor volledig elektrische aandrijving. De C40 Recharge belooft alle voordelen van een SUV, maar met een lager en slanker ontwerp.
Lees verder

Toyota kondigt opvolger Aygo aan
Toyota bevestigt dat het een nieuw model in het A-segment van de automarkt gaat introduceren. Hiermee blijft Toyota trouw aan deze klasse die vooral in Europa belangrijk is. Het nieuwe A-segmentmodel volgt te zijner tijd de Toyota AYGO op, wordt voorzien van een traditionele verbrandingsmotor en is het derde model dat op Toyotas GA-B-platform staat.
Lees verder

Honda Legend kan level 3 zelf rijden
Honda zal op 5 maart 2021 in Japan beginnen met de leaseverkoop van de Honda Legend EX, uitgerust met Honda SENSING Elite. Een van de elite technologieen is de Traffic Jam Pilot-functie, een technologie die in aanmerking komt voor level 3 automatisch rijden (voorwaardelijk automatisch rijden in een beperkt gebied), waarvoor Honda een typeaanduiding heeft ontvangen van het Japanse Ministerie van Land, Infrastructuur, Transport en Toerisme (MLIT).
Lees verder

Volkswagen ID.4 nu ook met 52 kWh accu
Volkswagen breidt de ID.4-familie uit. De 100% elektrische SUV is er nu ook met een 52 kWh-accupakket dat goed is voor een theoretische actieradius van 344 km. Volkswagen levert dit accupakket in twee nieuwe uitvoeringen van de ID.4, de City en Style, met een keuze uit twee vermogensversies. Net als elke ID.4 bieden ze volop ruimte en zijn ze geschikt om aanhangers tot 1.000 kg te trekken. De ID.4 City is er vanaf 40.690 euro, de luxere Style start bij 44.990 euro.
Lees verder