woensdag 28 april 2021

Autofans: Hyundai Kona N is 280 pk sterke hotcrossover (2021)

AUTOFANS
Hyundai Kona N is 280 pk sterke hotcrossover (2021)
Taal Nederlands De sportieve N-afdeling van Hyundai kent een derde afgeleide voor Europa. Na de meesterlijke i30 N en pas gelanceerde i20 N is het nu tijd voor de Kona N. Een opgepompte compacte crossover die maar liefst 280 pk uit zijn 2-liter turbobenzine puurt.
Lees verder

Renault zegt adieu tegen diesel
Taal Nederlands Het Franse Renault is het laatste automerk dat te kennen geeft geen geld meer te steken in een nieuwe generatie dieselmotoren. De huidige dCi's van het merk zullen zo lang ze nog kunnen voldoen aan de strikte normen in productie blijven, daarna is het gedaan. Dit kan al ten vroegste in 2025 het geval zijn.
Lees verder

Honda ontwaakt uit winterslaap: gaat werk maken van haar interieur
Taal Nederlands Het eigenzinnige Honda blikt vooruit op een nieuwe designlijn die het voor haar interieurs heeft ontwikkeld. Daarbij staat minimalisme en gebruiksgemak centraal. Daarenboven komt een designupdate geen dag te vroeg. Want de huidige interieurs van Honda... tja... zei daar iemand 1996?
Lees verder

Lotus: "Emira gaat dit jaar nog in productie"
Taal Nederlands Lotus ging begin dit jaar met de grove borstel door het gamma en kondigde toen aan dat de huidige modellen dit jaar nog opvolging zouden krijgen. Die opvolging wordt concreter, met de Lotus Emira.
Lees verder

Mercedes-Maybach S 480 gaat op dieet (2021)
Taal Nederlands Mercedes-Maybach lanceert een nieuw basismodel voor de S-Klasse in hun exclusieve gamma. Omdat de grote motoren toch niet zo goed verkopen?
Lees verder