donderdag 22 april 2021

Autofans: Mercedes plaagt met EQT Concept

AUTOFANS
Mercedes plaagt met EQT Concept
Taal Nederlands Mercedes werkt ook voor de volgende Citan samen met Renault en wil ook daarvan een elektrische versie. In de aanloop van die kleine ludospace gooit Mercedes er eerst een concept car tegenaan, die EQT gaat heten.
Lees verder

Fleur je videocalls op met deze auto-achtergronden
Taal Nederlands Sinds meer dan een jaar zitten we van thuis uit te videobellen met elkaar. En behalve de kat die af en toe door beeld loopt is er weinig te beleven aan de omgeving van je vergadergenoot. Tot je ontdekt hoe je de achtergrond aanpast.
Lees verder

Audi bouwt 100.000 e-trons in Vorst
Taal Nederlands Audi heeft sinds eind 2018 al 100.000 elektrische e-trons uit Vorst op de weg gezet. Het jubileumexemplaar was een - grijze - e-tron Sportback.
Lees verder

Officieel: Volkswagen Polo facelift (2021)
Taal Nederlands Volkswagen heeft halfweg de levenscyclus een opfriskuur voorzien voor de Polo. Waar we bij de facelift van de vorige generatie nog moesten gaan zoeken naar de verschillen, zijn de voor en na versies nu duidelijk te onderscheiden.
Lees verder

Dit is de eerste auto van Huawei... maar niet echt
Taal Nederlands De in het westen gesanctioneerde technologiegigant Huawei heeft in thuisland China het doek gehaald van de Cyrus Huawei Smart Selection SF5. Nee, geen nieuwe smartphone... wel een auto! Een EV met range-extender die pocht met 1.000 km range en 552 pk.
Lees verder