donderdag 15 april 2021

Autofans: Nissan werkt aan kleine elektrische crossover

AUTOFANS
Nissan werkt aan kleine elektrische crossover
Taal Nederlands Met het succes van de Juke indachtig wil Nissan ook een elektrische crossover op de markt brengen.
Lees verder

Officieel: Audi Q4 E-Tron en Q4 Sportback E-Tron, twee vliegen in één klap (2021)
Taal Nederlands Audi wil zijn E-Tron-gamma iets toegankelijker maken en introduceert niet één maar twee nieuwe modellen. De Q4 E-Tron debuteert immers ook meteen als Q4 Sportback E-Tron. Die twee nieuwkomers vormen vanaf nu het toegangsticket tot het elektrische gamma van Ingolstadt.
Lees verder

Over de betaalbaarste EV, de Kia EV6 en het Cupra-enigma (RoadTrip #35)
Taal Nederlands In deze podcast vertellen Yves en Wim waar ze de afgelopen periode mee hebben gereden, zegt Yves wat hij zo bijzonder vindt aan de Kia EV6 (en Wim aan een elektrische Berlingo), en gaat het over assertieve spraakassistenten. Een ouderwetse redactiepodcast dus!
Lees verder

Uber en Hyundai sluiten overeenkomst in Europa
Taal Nederlands Hyundai en taxiplatform Uber gaan een samenwerking aan in Europa om zo op grote schaal chauffeurs voor de dienst in een elektrische Hyundai te krijgen. Een Ubereenkomst tussen Uber en Hyundai. Ja, die konden we niet laten liggen.
Lees verder

Hofele HGLE Coupé is alternatieve Maybach (2021)
Taal Nederlands Op dit moment kan je bij Maybach terecht voor een meer luxueuze Mercedes S-Klasse en GLS. Maar wat als je een GLE Coupe nu dé basis vindt voor een Maybach-uitvoering? Wel, dan kan je gaan aankloppen bij Hofele voor deze HGLE Coupe!
Lees verder