maandag 19 april 2021

Autofans: Officieel: Seat Arona facelift betekent nieuwe neus (2021)

AUTOFANS
Officieel: Seat Arona facelift betekent nieuwe neus (2021)
Taal Nederlands Het was drie jaar geleden even wennen om te zien dat Seat de Ateca te klein had gewassen en als Arona door het leven liet gaan naast zijn grote broer. Vandaag krijgt de Arona een eigen gezicht bij de faceliftronde.
Lees verder

Officieel: Seat Ibiza krijgt discrete facelift (2021)
Taal Nederlands Seat heeft behalve de Arona ook de Ibiza een tussentijdse facelift gegeven. Bij de kleine hatchback blijft het buitenom allemaal erg subtiel, waardoor je best instapt om de vernieuwing te zien.
Lees verder

Officieel: Mercedes EQS (2021)
Taal Nederlands De alweer vijfde serieproductie-EV van Mercedes is een feit. Die EQS belooft de S-Klasse onder de EV's te worden. Door luxe te verzoenen met hypermoderne technologie├źn en een elektrische range - volgens Mercedes - van maar liefst 770 kilometer.
Lees verder

Volkswagen kondigt GTX-label aan
Taal Nederlands Volkswagen maakt net voor het weekend bekend dat het een GTX-label aan het gamma zal toevoegen. Dat label wordt op de sportievere elektrische modellen gekleefd. Welke dan precies?
Lees verder

Officieel: Audi pent A6 e-tron concept neer (2021)
Taal Nederlands Audi heeft nog wat meer in haar zak zitten na de lancering van de Q4 e-tron en Q4 e-tron Sportback. Daar is de A6 e-tron, de voorbode van de elektrische A6 en zelfs de elektrische A7 Sportback.
Lees verder