donderdag 22 april 2021

Autoweek: Alle prijzen nieuwe Subaru Outback bekend

Alle prijzen nieuwe Subaru Outback bekend
De nieuwe Subaru Outback staat vanaf 1 mei bij de dealer. Eerder was de vanafprijs daarvan al bekend, nu ook de prijzen van de duurdere versies.
Lees verder

Tokyo Motor Show 2021 afgeblazen
De Tokyo Motor Show, die dit jaar in oktober plaats had moeten vinden, is afgeblazen vanwege het coronavirus. Dat maakte Akio Toyoda, topman van Toyota en tevens voorzitter van de Japan Automobile Manufacturers Association (JAMA), vandaag bekend. Het zou namelijk te moeilijk worden om het evenement op een veilige en verantwoordelijke wijze te organiseren.
Lees verder

Autoverzekering gemiddeld het duurst in Den Haag
De kosten van een autoverzekering zijn sterk afhankelijk van je woonplaats. Dat is de meesten wel bekend. Autoverzekering.nl bracht voor de grote steden in kaart waar je het duurst en het goedkoopst uit bent.
Lees verder

Alle prijzen elektrische Hyundai Ioniq 5 bekend
Hyundai heeft de prijzen van de reguliere versies van de elektrische Ioniq 5 vrijgegeven. De elektrische Hyundai was er al als bijna 59 mille kostende Project 45-introductietrim, maar is dankzij de komst van de normale uitvoeringen een stuk goedkoper!
Lees verder

Prijzen nieuwe Nissan Qashqai bekend
De eerste prijzen van de splinternieuwe Nissan Qashqai zijn bekend. De Qashqai krijgt op termijn de E-Power-aandrijflijn, maar daar moeten we nog even op wachten. Wel kunnen we je vertellen wat de prijzen van de nieuwe Nissan Qashqai met mild-hybride 1.3 TCe zijn. De nieuwe Qashqai is staat vanaf [DATUM] bij de Nederlandse dealers.
Lees verder