donderdag 29 april 2021

Autoweek: Belasting op geïmporteerde auto licht omhoog

Belasting op geïmporteerde auto licht omhoog
Per 30 april, morgen dus, gaat de belasting op een geïmporteerde occasion iets omhoog. Er wordt vanaf dan een recyclingsbijdrage van 30 euro meegerekend.
Lees verder

Nieuwe Skoda Fabia vanbinnen
Skoda's marketingafdeling heeft het maar druk met het uitsturen van afbeeldingen waarop kleine beetjes Fabia in beeld worden gebracht. Na een schets van het exterieur van de nieuwe Fabia geeft Skoda nu een designschets van het interieur van de nieuwe Fabia vrij.
Lees verder

Tesla Model S met 24 karaat goud
Bijzonder. Dat is de omschrijving die we het beste aan de Tesla Model S van het Russische Caviar kunnen hangen. Het bedrijf hantg namelijk maar wat graag een Tesla Model S vol met 24 karaat goud.
Lees verder

Ford boekt forse winst, maar verwacht moeilijkheden
Ford heeft een ijzersterk eerste kwartaal achter de rug. Dat is uiteraard een mooie opsteker, zeker nu, maar er wacht door de chipcrisis een flink productietekort in de rest van het jaar.
Lees verder

Zoveel inkomsten halen EU-landen uit autobelastingen
Belastingen op de verschillende zaken die met auto's te maken hebben, zijn een enorme bron van inkomsten voor overheden. Vaak denken we in Nederland dat we daarin de absolute koplopers zijn, maar dat blijkt niet te kloppen.
Lees verder