maandag 5 april 2021

Autoweek: Citroën Bijou, Eend met een Engels sausje - De Vluchtstrook

Citroën Bijou, Eend met een Engels sausje - De Vluchtstrook
De Citroën 2CV was op het Europese vasteland mateloos populair, met name in Frankrijk. In Engeland was de 'Eend', zoals het model in onze volksmond ook wel wordt genoemd, in mindere mate succesvol. Daarom kwam Citroën op de proppen met een model dat specifiek bedoeld was voor de Engelse markt: de Bijou.
Lees verder

Audi A4 1.8 TFSI - Op de Rollenbank
Doorgaans is een plek in de rubriek 'Op de Rollenbank' voorbehouden aan auto's die niet getuned zijn. De grap is namelijk dat we het gemeten resultaat vergelijken met de fabrieksopgave en dan eens zien of iedereen nog zo'n grote mond heeft als bij aankomst. De komende tijd maken we een uitzondering en laten we auto's met een tuning van welke soort dan ook los op de rollenbank. Eens kijken wat dat oplevert met deze Audi A4.
Lees verder

Toyota GR86 onthuld
Deze geheel nieuwe Toyota GR86 is -je raadt het al – de opvolger van de GT86. De sportcoupé blijft trouw aan het traditionele pretrecept van z'n voorganger
Lees verder

GMC Hummer EV SUV: nu zonder bak
GMC presenteert de SUV-versie van de al eerder onthulde GMC Hummer EV. Juist: dezelfde auto, maar dan zonder bak.
Lees verder

Occasionverkoop behoorlijk gestegen in maart
De verkoop van occasions nam in maart een behoorlijke vlucht. Volgens branchevereniging Bovag is dit vooral te danken aan het feit dat het voor kopers mogelijk was om de showroom op afspraak te bezoeken. In het eerste kwartaal van 2021 zijn echter minder occcasions verkocht dan in 2020.
Lees verder