dinsdag 13 april 2021

Autoweek: Citroën C1 Puretech 82 – 2015 – 530.385 km - Klokje Rond

Citroën C1 Puretech 82 – 2015 – 530.385 km - Klokje Rond
Vlak voor zijn tachtigste verjaardag kocht Wiel (what's in a name?) Willems een fonkelnieuwe Citroën C1. Waar veel van zijn leeftijdsgenoten dan na zes jaar nog geen tienduizend op de teller hebben staan, tikte deze krasse knar met zijn Franse kar onlangs de 530.000 aan. Wiel is al 68 jaar idolaat van het merk, bezat 45 Citroëns en heeft ook nu nog een leuke collectie.
Lees verder

Rolls-Royce Cullinan krijgt 'Recreation Module'
Rolls-Royce komt met een soort ladekast voor in de Cullinan. Zo het accessoire natuurlijk niet:  het is de 'Rolls-Royce Cullinan Recreation Module'.
Lees verder

Eigenzinnige Hyundai Staria gepresenteerd
Dit is de Hyundai Staria, een reusachtige personenbus, MPV en bestelwagen in één. Hij heeft markant design, een fraai interieur en komt ook naar Europa.
Lees verder

Citroën C3-XR onder het mes
Citroën voert een tweede facelift door op de C3-XR. De compacte cross-over wordt bij zijn nieuwe bijpuntsessie van praktisch alle zaken ontdaan die nog verwijzen naar de zogeheten Airbumps van weleer.
Lees verder

'Rijlessen en rijexamens moeten op de schop'
Rijlessen en rijexamens moeten anders, stelt de speciale adviescommissie die in opdracht van de overheid de rijschoolbranche heeft onderzocht. De veranderingen gaan wel leiden tot hogere kosten.
Lees verder