donderdag 1 april 2021

Autoweek: Elektrische Peugeot e-308 komt in 2023

Elektrische Peugeot e-308 komt in 2023
Er komt toch een volledig elektrische Peugeot e-308. Die auto komt in 2023 op de markt. De vraag is nog even welke techniek hij krijgt.
Lees verder

Hyundai Santa Cruz klaar voor introductie
Hyundai zinspeelt al jaren op de komst van de Santa Cruz, een compacte pick-up die nu toch echt op het punt staat om onthuld te worden. De Hyundai Santa Cruz is op een laatste set teaserplaten al in productievorm te zien.
Lees verder

Ferrari-SUV Purosangue van dichtbij
Een SUV is momenteel de grootste afwezige in het modellengamma van Ferrari. Hoewel zelfs al een naam aan zijn beloofde SUV heeft gehangen, ontbreekt er in de Ferrari-showrooms nog altijd ieder spoor van die Purosangue. Op deze nieuwe set spionagefoto's is de Ferrari Purosangue beter dan ooit te zien.
Lees verder

Volkswagen Taigun is productieklaar
Volkswagen vuurt een nieuwe cross-over op autoland af die minder nieuw is dan je wellicht zou denken. Dit is de Volkswagen Taigun, een compacte cross-over die we in Europa in iets andere vorm al even kennen.
Lees verder

Toyota Land Cruiser klaar voor vaccintransport
Toyota heeft de Land Cruiser (J70) klaargemaakt voor vaccintransport in moeilijk bereikbare gebieden. De WHO heeft z'n goedkeuring gegeven.
Lees verder