donderdag 22 april 2021

Autoweek: Ferrari 812 Superfast krijgt extreme speciale versie

Ferrari 812 Superfast krijgt extreme speciale versie
Ferrari geeft de eerste beelden vrij van een ongetwijfeld extra potente versie van de van nature al niet malse 812 Superfast. De nog naamloze speciale uitvoering geeft op 5 mei al zijn geheimen prijs.
Lees verder

Het afscheid van de Volvo 300-serie - Uit de Oude Doos
Dertig jaar geleden kwam er een einde aan de productie van de Volvo 300-serie. Een moment om uitgebreid bij stil te staan, want het betekende specifiek voor Nederland het einde van een tijdperk.
Lees verder

Opel Kadett 2.0-16V GSI - Op de Rollenbank
Zo heel af en toe kom je er eentje tegen: een nog totaal onbezoedelde Opel Kadett GSI 16V. Destijds was het een begeerlijke hot hatch, maar inmiddels weten we dat maar weinig exemplaren de tand des tijds hebben overleefd. Eens kijken of dit exemplaar nog een beetje fris is.
Lees verder

Elektrische Cadillac Lyriq onthuld
Cadillac heeft het doek getrokken van zijn allereerste elektrische auto. Het is direct een bijzondere. Dít is de Cadillac Lyriq, de productieversie van de gelijknamige concept-car uit 2020 waar hij als twee druppels water op lijkt.
Lees verder

Volkswagen Polo vernieuwd
De Volkswagen Polo is vernieuwd. De in 2017 op de markt gebrachte huidige generatie Polo krijgt een facelift waarbij vooral het uiterlijk van de auto wordt vernieuwd. Daar blijft het niet bij, ook is er nieuws met betrekking tot het binnenste van de Polo. De gefacelifte Volkswagen Polo staat nog dit jaar bij de Nederlandse dealers.
Lees verder