vrijdag 9 april 2021

Autoweek: Ford Transit Connect 1.5 EcoBlue - Op de Rollenbank

Ford Transit Connect 1.5 EcoBlue - Op de Rollenbank
Doorgaans is een plek in de rubriek 'Op de Rollenbank' voorbehouden aan auto's die niet getuned zijn. De grap is namelijk dat we het gemeten resultaat vergelijken met de fabrieksopgave en dan eens zien of iedereen nog zo'n grote mond heeft als bij aankomst. De komende tijd maken we een uitzondering en laten we auto's met een tuning van welke soort dan ook los op de rollenbank. Eens kijken wat dat oplevert.
Lees verder

Verkoop tweedehands EV's verdubbeld
Elektrisch aangedreven occasions worden steeds populairder. In het eerste kwartaal van dit jaar verkochten autobedrijven ruim 2.400 gebruikte elektrische auto's aan particulieren, meer dan twee keer zoveel als een jaar eerder.
Lees verder

Hyundai toch geraakt door chiptekort
Hyundai leek even immuun voor de heersende chiptekorten, maar dat lijkt definitief voorbij. Begin volgende week wordt een Zuid-Koreaanse fabriek tijdelijk stilgelegd, nadat dit eerder al met een andere fabriek gebeurde.
Lees verder

Volkswagen laat ID6 zien
Volkswagen trekt vlak voordat de Shanghai Motor Show zijn poorten openslaat het doek van de elektrische ID6. Het merk geeft alvast een teaserplaat vrij waarop het silhouet van de ruimere broer van de ID4 is te zien.
Lees verder

Lynk & Co 02 als sportieve Hatchback
Geely's Lynk & Co heeft de eerste platen vrijgegeven van een nieuwe variant van cross-over 02. De Lynk & Co 02 krijgt een sportieve versie die tegen de grond wordt geslagen en is ontdaan van zijn cross-over-look. De sportiefste versie van de 02 krijgt de opvallende toevoeging Hatchback achter zijn naam.
Lees verder