maandag 26 april 2021

Autoweek: Fors meer jongeren zonder rijbewijs beboet

Fors meer jongeren zonder rijbewijs beboet
Steeds meer jongeren van tussen twaalf en zeventien jaar worden door de politie betrapt op rijden zonder rijbewijs. Het gaat dan zowel om tieners die ongeoorloofd auto of scooter rijden.
Lees verder

14 Volkswagen-medewerkers aangeklaagd om dieselschandaal
De Duitse openbaar aanklager heeft veertien hooggeplaatste Volkswagen-medewerkers aangeklaagd voor de rol die zij speelden in het sjoemeldieselschandaal, schrijft het Duitse persbureau DPA.
Lees verder

'BMW werkt aan elektrische iM2'
De BMW M2 is in elke variant al een absolute pretmachine, ongeacht of je plaatsneemt in de sportstoelen van de reguliere versie, van de M2 Competition of die van de M2 CS. BMW's M-divisie werkt naar verluidt aan een elektrische versie van de M2 waarmee je alle bestaande versies van de coupé het snot voor de ogen rijdt.
Lees verder

Baltasar Revolt: elektrische scheurneus uit Spanje
Autoland is een nieuwe elektrische krachtpatser rijker. We maken kennis met de Baltasar Revolt, een lichtgewicht elektrisch stukje automobiel speelgoed dat afkomstig is uit Spanje.
Lees verder

Auto's in Nederland voor 98,3 procent gerecycled
98,3 procent van het gewicht van afgedankte auto's is vorig jaar gerecycled. Dat blijkt uit cijfers van ARN, dat samen met bijna 300 recyclingbedrijven uitvoering geeft aan autorecycling in Nederland.
Lees verder