maandag 19 april 2021

Autoweek: GM: 'Alles elektrisch in 2035 is doel, maar geen garantie'

GM: 'Alles elektrisch in 2035 is doel, maar geen garantie'
Op één gebied zijn automerken net overheden: ze vallen over elkaar heen om een jaartal te roepen waarin de verbrandingsmotor definitief aan de wilgen wordt gehangen. Voor General Motors staat dat doel op 2035, maar dat brengt volgens de Amerikaanse autobouwer geen garanties met zich mee.
Lees verder

Mercedes-Benz C-klasse L onthuld in China
De splinternieuwe Mercedes-Benz C-klasse heeft er speciaal voor de Chinese markt wat centimeters lengte bijgekregen. Dat is echter niet het enige nieuws voor de C-klasse L.
Lees verder

Nissan GT-R Nismo gaat modeljaar 2022 in
De imposante Nissan GT-R bestaat nog steeds en wordt ook dit jaar subtiel aangepast. De 2022-editie onderscheidt zich vooral vanwege wat uiterlijkheden, al mag de rol van het model bij de Japanse vestigingen van McDonald's er ook zijn.
Lees verder

Buick Verano Pro: nu wél nieuw
Meer voor Europa weinig interessant, maar voor de liefhebber wellicht interessant autonieuws. Buick heeft op de beursvloer van Sjanghai de Verano Pro gepresenteerd, een nu wél compleet nieuwe generatie van de Verano die het merk al meermaals heeft gefacelift.
Lees verder

Toyota FJ Cruiser – 2008 – 484.280 km - Klokje Rond
De weinige Toyota FJ Cruisers die je ziet zijn allemaal afkomstig uit het grijze-importcircuit. Toyota heeft het model in Nederland nooit officieel gevoerd. Rudo de Boer rijdt al dertien jaar in zijn oranje gewrapte exemplaar. De teller staat op een gezonde 300.000 mijl, een kleine half miljoen kilometers.
Lees verder