donderdag 15 april 2021

Autoweek: Het beeldscherm staat centraal

Het beeldscherm staat centraal
Ook bij de nieuwe Tesla Model 3 (1) staat het bedieningspaneel centraal en dat is niet zonder reden. Door de bediening centraal te houden op één punt in de auto wordt het gebruik van elektra beperkt en zo wordt de actieradius van een accu gemaximaliseerd.
Lees verder

Audi Q4 e-tron én Q4 Sportback e-tron: dik 520 kilometer actieradius
Volkswagen heeft de ID4, Skoda de Enyaq iV en Audi voegt nu de technisch vergelijkbare Q4 e-tron aan zijn leveringsgamma toe. Daar blijft het niet bij, de elektrische Q4 e-tron krijgt er direct een broertje bij: de Q4 Sportback e-tron! De Q4's staan vanaf [XXXX] bij de Nederlandse dealers. De eerste prijzen zijn Audi's nieuwe elektrische SUV's zijn ook bekend.
Lees verder

Eerste prijzen Audi Q4 e-tron bekend
Audi heeft nu al de eerste prijzen van de nagelnieuwe elektrische Q4 e-tron vrijgegeven. Daarbij introduceert het merk direct een viertal Launch Editions. De eerste exemplaren van de Q4 e-tron worden in juni geleverd. De Q4 e-tron Sportback volgt later dit jaar.
Lees verder

Dit is de nieuwe Honda Civic Sedan
Honda heeft een compleet nieuwe Civic in de ontwikkelingskamers staan. Het is die nieuwe generatie Honda Civic waarvan het merk nu het eerste beeldmateriaal vrijgeeft. Vooralsnog mag alleen de nieuwe Honda Civic Sedan op digitale aandacht rekenen, maar er zit ook gewoon een nieuwe Civic Hatchback in het vat.
Lees verder

Opgehoogde Porsche 911 'Safari' in beeld
Opgehoogde Porsches 911 blijven tot de verbeelding spreken. Op de befaamde Nürburgring is voor de tweede keer een bijzonder uitgedoste en hoger boven het asfalt hangende Porsche 911 gesnapt.
Lees verder