vrijdag 23 april 2021

Autoweek: Leaseauto's maken minder kilometers

Leaseauto's maken minder kilometers
De Vereniging voor Autoleasemaatschappijen (VNA) bevestigt wat iedereen al vermoedde: leaseauto's maken minder kilometers dan voorheen. Dat leidt in veel gevallen tot langere looptijden, meldt de branchevereniging.
Lees verder

Fiat vernieuwt pick-up Toro
Fiat voert een facelift door op de Toro, een compacte pick-up met vier reguliere portieren en twee slimme achterdeurtjes die toegang bieden tot een korte laadbak. De Toro is daarmee wat concept betreft vergelijkbaar met de hagelnieuwe Hyundai Santa Cruz, een auto die eveneens niet in Nederland beschikbaar is.
Lees verder

12 staten vragen Biden om verbod brandstofauto's vanaf 2035
Twaalf Amerikaanse staten vragen Biden om een landelijk verkoopverbod voor nieuwe auto's met een verbrandingsmotor vanaf 2035.
Lees verder

Kimera Automobili komt met 'restomod' Lancia 037 Stradale
Moderne versies van iconen uit het verleden bouwen, het lijkt een trend te zijn in de wereld van exclusieve auto's. Kimera Automobili is een nieuwe Italiaanse fabrikant die de Lancia 037 Stradale een modern gezicht geeft. De Italianen schijnen alvast wat licht op hun creatie, komende maand vindt de onthulling plaats.
Lees verder

Prijs Renault Captur E-Tech Hybrid 140 én R.S. Line bekend
Renault breidt het leveringsgamma van de Captur uit. De cross-over krijgt een tweede hybride variant én is voortaan als sportief uitgedoste R.S. Line te krijgen.
Lees verder