donderdag 29 april 2021

Autoweek: Mercedes-Benz GLS opgepompt door Lorinser

Mercedes-Benz GLS opgepompt door Lorinser
Tuner Lorinser geeft twee dieselversies van de Mercedes-Benz GLS een krachtkuur. Ook is de kolos leverbaar met speciaal 22-inch groot lichtmetaal.
Lees verder

Speciale BMW 7-serie jaagt op Mercedes-Maybach S-klasse
BMW heeft een uiterst luxueuze speciale editie van de 7-serie klaargestoomd. Het gaat om een rijkelijk uitgeruste en in een two-tone kleurstelling uitgevoerde variant van de machtige in Nederland niet meer leverbare BMW M760 Li xDrive. Inderdaad, met machtige V12.
Lees verder

Subaru Legacy B4 (2003) - In het Wild
Wie denkt aan potente Subaru's ziet al snel heftig bespoilerde Impreza's GT Turbo of WRX'en STI voor zich. Ook grote broer Legacy is in diverse potente smaken geleverd. De B4's van de derde generatie Subaru Legacy spreken bij de liefhebber van Japanse powersedans wellicht het meest tot de verbeelding. Dankzij AutoWeek-lezer en voormalig stagiair Bart Vergeer hebben we vandaag een fraaie Subaru Legacy B4 uit 2003 op de digitale buhne van In het Wild.
Lees verder

Prijzen Renault Arkana bekend
Renault heeft de prijzen vrijgegeven van de Arkana, een splinternieuwe coupĂ© met een sterk aflopende daklijn die later dit jaar bij de Nederlandse dealers staat. De vanafprijs van de Renault Arkana bedraagt €32.390.
Lees verder

Mercedes-Benz E400 4Matic - Op de Rollenbank
Feijo en zijn vader trakteerden zichzelf op een lekker dikke Mercedes. Het idee is om die auto binnenkort eens te laten chippen. Want zoals dat wel vaker gaat met auto's van deze generatie, is hij standaard nogal tam afgesteld. De rollenbankmeting van vandaag moet het uitgangspunt zijn voor alle aanpassingen die gaan komen.
Lees verder