dinsdag 20 april 2021

Autoweek: Mild-hybride dieselmotor voor Mercedes-Benz E-klasse

Mild-hybride dieselmotor voor Mercedes-Benz E-klasse
Mercedes-Benz breidt het leveringsgamma van de E-klasse in Nederland uit met een nieuwe dieselversie. De E-klasse is voortaan namelijk ook met een mild-hybride dieselmotor te krijgen. Het gaat om de vierwielaangedreven Mercedes-Benz E300d 4Matic.
Lees verder

'Ford Evos niet voor Europa'
De Ford Evos is een nieuwe cross-over voor in het D-segment die onlangs zijn publieksdebuut beleefde in China. Opvallend nieuws: het lijkt er vooralsnog op dat de Evos de Chinese landsgrenzen via de officiële kanalen niet gaat verlaten.
Lees verder

Tesla op vingers getikt door China om veiligheid
Tesla krijgt in China kritiek op de veiligheid van z'n auto's. In een publicatie van het staatspersbureau wordt de Amerikaanse fabrikant opgeroepen om dit te verbeteren.
Lees verder

Audi Q6 E-tron nu al te zien
De beursvloer van Sjanghai was het podium waarop Audi onder meer de A6 e-tron Concept, een concrete vooruitblik op een elektrische Sportback die op het nieuwe modulaire PPE-platform komt te staan. Er is meer E-tron-nieuws. Audi heeft namelijk ook een nog naamloze ingepakte elektrische SUV meegebracht.
Lees verder

Kia K3 GT opgefrist
Kia trok vorige week het doek van de gefacelifte K3, een auto die ook als Forte en Cerato door het leven gaat en je kunt zien als het internationale equivalent van 'onze' Ceed. Nu profiteert ook de GT, de hatchback dus, van de opfrisronde.
Lees verder