woensdag 14 april 2021

Autoweek: Mini John Cooper Works vernieuwd

Mini John Cooper Works vernieuwd
Mini vernieuwde onlangs de driedeurs, vijfdeurs, Cabrio én Electric. Nu schuift het de John Cooper Works naar voren die op vergelijkbare wijze is aangescherpt.
Lees verder

Kia Forte aangescherpt
Kia voert een facelift door op het internationale equivalent van de Europese Ceed. Kia schaaft de Forte namelijk bij, een compacte middenklasser die elders in de wereld weer als K3 of Cerato door het leven gaat.
Lees verder

Hypercar Mercedes-AMG One betrapt
Mercedes-AMG klust al enige jaren aan een op papier al veelbelovende hypercar, een met F1-techniek doorspekte extremist die op deze set spionageplaten van wel heel dichtbij is te zien.
Lees verder

Afname aantal verkeersdoden, fietsers grote uitzondering
Het aantal verkeersdoden lag vorig jaar een stuk lager dan in 2019. Wel kwam het aantal verongelukte fietsers op een historisch hoog aantal uit. Het veranderde verkeersaanbod vanwege de coronacrisis speelt daarin een rol.
Lees verder

Goede én slechte nieuwe Euro NCAP-resultaten
Euro NCAP heeft een viertal nieuwe modellen tegen de muur geramd. De elektrische Skoda Enyaq en Volkswagen ID4 keren met de maximaal haalbare score van vijf sterren huiswaarts. Dacia heeft minder fraaie rapportcijfers om thuis te laten zien.
Lees verder