dinsdag 13 april 2021

Autoweek: Officieel: Polestar 2 goedkoper dankzij nieuwe versies

Officieel: Polestar 2 goedkoper dankzij nieuwe versies
AutoWeek kon ruim een maand geleden exclusief melden dat de Polestar 2 op termijn beschikbaar zou komen in nieuwe uitvoeringen. Nu heeft Polestar zelf informatie en prijzen vrijgegeven van de drie nieuwe versies van de Polestar 2. De nu alleen met vierwielaandrijving leverbare Polestar 2 krijgt ook twee voorwielaangedreven versies waarvan er eentje zelfs met een kleiner accupakket komt.
Lees verder

ANWB adviseert nieuw autostoeltje niet te gebruiken
Een vrij nieuw autostoeltje voor kinderen is onlangs bij een botsproef door de mand gevallen. Het gehele stoeltje, de Chicco Kiros i-Size, kan losschieten van de autostoelen. De ANWB adviseert daarom dit stoeltje niet te gebruiken.
Lees verder

Vernieuwde Skoda Kodiaq, RS krijgt benzinemotor
De Kodiaq was in 2016 de eerste SUV van Skoda en dat maakt het model inmiddels ook tot de oudste SUV van het merk. Tijd dus voor een facelift. De vernieuwde Skoda Kodiaq wordt op uiterlijk vlak aangepakt, maar er is ook interessant technisch nieuws. Zo komt de RS gewoon weer terug, maar die machine wisselt zijn 240 pk sterke dieselmotor om voor een sterker benzineblok!
Lees verder

Ford Bronco krijgt heftige 6x6-versie
De warm ontvangen nieuwe Ford Bronco wordt straks op wel heel bijzondere wijze aangepast. Het Amerikaanse Maxlider Motors maakt namelijk maar wat graag een zeswielig monster van de Wrangler-concurrent. Er hangt echter een prijs aan die net zo exorbitant hoog is als dat de auto onnodig is.
Lees verder

Top Marques 2021 afgelast, volgende editie in 2022
Monaco zou in september dit jaar het podium moeten zijn van Top Marques, een auto-evenement dat in het teken staat van het dikste en meest exclusieve spul dat autoland te bieden heeft. Slecht nieuws voor wie reikhalzend uitkeek naar het evenement: Top Marques gaat in september niet door.
Lees verder