vrijdag 9 april 2021

Autoweek: Rolls-Royce noteert beste kwartaal in 116 jaar

Rolls-Royce noteert beste kwartaal in 116 jaar
Gisteren kwam het al even voorbij in een algemeen nieuwsbericht over de resultaten van moederbedrijf BMW, maar vandaag staan we graag nog even stil bij het kwartaal dat Rolls-Royce achter de rug heeft. Dat was namelijk het beste in de 116-jarige geschiedenis van het merk.
Lees verder

Skoda Octavia nu ook als Sportline
De Skoda Octavia krijgt er een uitrustingsniveau bij. Zowel de hatchback als de station zijn vanaf de zomer leverbaar als Sportline. De prijzen maakt Skoda in een later stadium bekend.
Lees verder

Gemiddelde benzineprijs stijgt boven de 1,70
De brandstofprijzen stijgen lekker door. De benzineprijs steeg in maart voor het eerst sinds lange tijd naar een gemiddelde van meer dan 1,70, terwijl diesel gemiddeld bijna 1,40 kost.
Lees verder

NIO bouwt 100.000e auto
Nio, een relatief jonge Chinese fabrikant van EV's in het hogere segment, heeft een belangrijke mijlpaal bereikt. Onlangs vierde het bedrijf dat het 100.000 auto's heeft gebouwd, bijna drie jaar nadat het bedrijf begon met produceren. Ook boekte Nio het afgelopen kwartaal een afleverrecord.
Lees verder

MG Cyberster officieel onthuld
MG werkt aan zijn eerste sportwagen: de Cyberster. De concept-car was eerder al te zien op computeranimaties, maar nu heeft MG beelden van zowel het interieur als exterieur van de 'echte' auto vrijgegeven. De tweezits roadster oogt daarbij alles behalve traditioneel.
Lees verder