vrijdag 30 april 2021

Autoweek: Stellantis grootste autofabrikant in Europa in eerste kwartaal

Stellantis grootste autofabrikant in Europa in eerste kwartaal
Stellantis pakte in het eerste kwartaal van dit jaar het grootste marktaandeel van alle autofabrikanten in Europa met personenauto's en lichte bedrijfsauto's.
Lees verder

Ford opent kenniscentrum voor accutechnologie
Ford opent in Michigan een speciaal kenniscentrum, Ion Park, dat zich richt op ontwikkeling van accutechnologie, betere implementatie in auto's én optimalisatie van de grondstofketen.
Lees verder

Test: Hyundai i20
De Koreanen zetten hun opmars door. Ook al doet Hyundai het in Nederland niet zo goed als concerngenoot Kia, het merk is zeker niet minder ambitieus. Zo is daar een gloednieuwe i20, die qua techniek niet onderdoet voor merken met meer historie.
Lees verder

Peugeot 308 SW meest gewilde exportauto
Nederlandse occasions zijn nog altijd erg in trek bij buitenlandse kopers. Het lijstje met populairste exportauto's wordt meestal gedomineerd door Duitse modellen, maar nu moet de Volkswagen Golf z'n eerste plek afstaan aan de Peugeot 308.
Lees verder

Citroën keert terug naar de Verenigde Staten
Amerikanen kunnen binnenkort weer in eigen land achter het stuur van een nieuwe Citroën kruipen. Het gaat om een - vrij letterlijk - kleine herintroductie van het merk in de VS.
Lees verder