dinsdag 27 april 2021

Autoweek: Suzuki, Subaru, Daihatsu, Toyota en Mazda gaan samenwerken

Suzuki, Subaru, Daihatsu, Toyota en Mazda gaan samenwerken
Vijf Japanse automerken, namelijk Suzuki, Subaru, Daihatsu, Toyota en Mazda gaan samenwerken op het gebied van 'connected services', ofwel alles wat auto's in staat stelt om met elkaar en met hun omgeving te communiceren.
Lees verder

Dit lees je in AutoWeek 17
AutoWeek 16 ligt vanaf morgen in de winkels of valt deze week op je deurmat. Wat lees je deze week in ons bomvolle magazine?
Lees verder

Ford investeert in fabriek Roemenië voor elektrische bestelauto
Ford gaat 300 miljoen dollar, omgerekend 248,5 miljoen euro, investeren in zijn Roemeense fabriek. De investering komt ten goede aan de productie van een nieuwe elektrische bestelauto. Om wat voor model het hier precies gaat, laat Ford nog even in het midden.
Lees verder

Musk: 'Model Y populairste auto ter wereld in 2022/2023'
Volgens Tesla-CEO Elon Musk is het 'aannemelijk' dat de Tesla Model Y in de nabije toekomst de bestverkochte auto ter wereld wordt. Dat beweerde de excentrieke miljardair op de presentatie van de kwartaalcijfers van Tesla. De autofabrikant noteerde in de eerste drie maanden van dit jaar wederom zwarte cijfers.
Lees verder

Lamborghini Squadra Corse teast sinistere 'Huracán'
Lamborghini Squadra Corse, de raceafdeling van Lamborghini, stuurt duistere plaatjes en een video van een sinistere nieuwkomer de wereld in.
Lees verder