zaterdag 3 april 2021

Autoweek: Tesla overtreft verwachtingen in eerste kwartaal

Tesla overtreft verwachtingen in eerste kwartaal
Tesla heeft wederom een goed kwartaal achter de rug en heeft meer auto's afgeleverd dan verwacht.
Lees verder

Hyundai noteert uitzonderlijk goede maand in VS
We maken er geen gewoonte van om in detail te treden over de maandverkopen van specifieke merken in het buitenland, maar Hyundai heeft het in maart wel heel goed gedaan in de Verenigde Staten.
Lees verder

Porsche 911 Carrera S - Achteruitkijkspiegel
Speciaal voor de Achteruitkijkspiegel, en omdat de auto toch nodig was voor een dubbeltest, heeft Roy een bijzondere Porsche 911 Carrera S geregeld. Eentje met de vingerafdruk van een bekende Nederlander op de neus. Marco is er niet zo gecharmeerd van, maar beide zijn het erover eens dat de 911 een erg goede sportwagen is. Verder zijn ze het erover eens dat Kia en Hyundai goed bezig zijn met de EV6 en Genesis X Concept en dat een occasion uit Duitsland importeren gezien de nieuwprijzen best een ...
Lees verder

Mercedes-Benz EQA - Back to Basics
De Mercedes-Benz EQA blijft nipt onder de 50 mille, maar wat zit er allemaal op en aan voor dat geld? Tijd om een blik op de configurator te werpen.
Lees verder

Peugeot 505 (1983) - In het Wild
De Peugeot 505 was weliswaar lang op de markt, maar hier in Nederland is het een behoorlijke zeldzaamheid geworden. Dit exemplaar is al van begin af aan hier in Nederland en staat nu geduldig te wachten tot-ie ook werkelijk weer de weg op mag.
Lees verder